Huurdersvereniging Barneveld

Huurdersvereniging Barneveld behartigt de belangen van (individuele) huurders van Woningstichting Barneveld. Huurders kunnen lid worden van de vereniging, die sinds 1997 volledig onafhankelijk is van Woningstichting Barneveld. De vereniging heeft een eigen beleid en een eigen mening.

 

Veel gevraagd over Huurdersvereniging Barneveld

Hoe kan ik lid worden van Huurdersvereniging Barneveld?

Algemeen

Wanneer u nieuwe huurder wordt, krijgt u bij het ondertekenen van de huurovereenkomst de mogelijkheid om uzelf direct aan te melden. U kunt u zich ook aanmelden door een mail sturen naar info@huurdersverenigingbarneveld.nl

Wat doet de huurdersvereniging?

Algemeen

Huurdersvereniging Barneveld houdt zich bezig met het algemene beheer en beleid van Woningstichting Barneveld. Bijvoorbeeld de jaarlijkse huuraanpassing, het woonruimteverdelingsbeleid, verkoop en het huurbeleid. De huurdersvereniging is daarnaast een belangrijke gesprekspartner bij het maken van de prestatieafspraken en ondertekent de prestatieafspraken samen met de gemeente en Woningstichting Barneveld.

De vereniging behartigt de belangen van de aangesloten huurders. De contributie is 50 eurocent per maand. De huurdersvereniging telt1842 leden. Leden worden via de website geïnformeerd.

Kijk voor informatie en lid worden op de website Huurdersvereniging Barneveld.

Wanneer houdt Huurdersvereniging Barneveld spreekuur?

Algemeen

De huurdersvereniging is dagelijks bereikbaar op (0342) 412 395. U krijgt dan een van de bestuursleden aan de lijn zodat u of direct te woord wordt gestaan of kunt u inspreken en diezelfde dag of avond nog wordt teruggebeld. 
Voor een persoonlijk contact, kunt u via dit telefoonnummer een afspraak maken op het kantoor aan het Oldenbarneveldplein 3 in Barneveld.