Huurdersvereniging Barneveld

Huurdersvereniging Barneveld behartigt de belangen van (individuele) huurders van Woningstichting Barneveld. Huurders kunnen lid worden van de vereniging, die sinds 1997 volledig onafhankelijk is van Woningstichting Barneveld. De vereniging heeft een eigen beleid en een eigen mening.

 

Veel gevraagd over Huurdersvereniging Barneveld

Hoe kan ik lid worden van Huurdersvereniging Barneveld?

Algemeen

Wanneer u nieuwe huurder wordt, krijgt u bij het ondertekenen van de huurovereenkomst de mogelijkheid om uzelf direct aan te melden. Ook kunt u naar de website Huurdersvereniging Barneveld gaan. Op de homepagina kunt u een aanmeldbon downloaden. Deze kunt u:

  • ingevuld opsturen naar het adres Oldenbarneveldplein 3, 3772 XS Barneveld, of;
  • inleveren tijdens kantooruren op adres: Oldenbarneveldplein 3, 3772 XS, Barneveld. Het spreekuur  is iedere donderdagmorgen tussen 9.30 en 11.00 uur.

Wat doet de huurdersvereniging?

Algemeen

Huurdersvereniging Barneveld houdt zich bezig met het algemene beheer en beleid van Woningstichting Barneveld. Bijvoorbeeld de jaarlijkse huuraanpassing, het woonruimteverdelingsbeleid, verkoop en het huurbeleid. De huurdersvereniging is daarnaast een belangrijke gesprekspartner bij het maken van de prestatieafspraken en ondertekent de prestatieafspraken samen met de gemeente en Woningstichting Barneveld.

De vereniging behartigt de belangen van de aangesloten huurders. De contributie is 50 eurocent per maand. De huurdersvereniging telt ruim 1700 leden en is aangesloten bij de landelijke Woonbond. Leden worden naast de website ook via het ledenblad SAMEN STERK geïnformeerd.

Kijk voor informatie en lid worden naar de website Huurdersvereniging Barneveld.

Wanneer houdt Huurdersvereniging Barneveld spreekuur?

Algemeen

De huurdersvereniging houdt iedere donderdagmorgen spreekuur van 9.30-11.00 uur aan het Oldenbarneveldplein 3 in Barneveld. ZIj zijn bereikbaar op: (0342) 412 395.