Onderhoudsabonnement

Het kleine onderhoud aan uw woning moet u zelf doen. Bijvoorbeeld een reparatie aan uw sloten of stopcontacten. Of het bijvullen van uw centrale verwarming. Heeft u een onderhoudsabonnement via {naamwoningbouwcorporatie}? Dan regelen wij het kleine onderhoud voor u. Precies weten wat u zelf moet doen? U leest het in de folder Onderhoud - wie betaalt wat.

Veel gevraagd over Onderhoudsabonnement

Kunnen jullie het klein onderhoud voor mij doen?

U bent zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud in uw woning. Denk aan reparaties aan scharnieren of sloten van binnendeuren, het vervangen van een kraan of vastzetten van een stopcontact. Als u lid wordt van het onderhoudsabonnement doen wij dit voor u.

  • Meer informatie over het onderhoudsabonnement vindt u in de brochure Onderhoud - wie betaalt wat?.
  • Lid worden? Regel dit direct eenvoudig online. U betaalt eenmalig € 33 en maandelijks € 5,50. We schrijven dit bedrag gelijk met uw huur af.

Wat kost het onderhoudsabonnement?

U betaalt € 5,50 per maand voor het onderhoudsabonnement. Als u direct bij het tekenen van de huurovereenkomst deelneemt, betaalt u geen instaptarief. Besluit u later deel te nemen? Dan betaalt u eenmalig € 33. Daarna betaalt u het vaste maandbedrag. Wij schrijven dit bedrag gelijk met uw huur af.