Onderhoudsabonnement

Het kleine onderhoud aan uw woning moet u zelf doen. Bijvoorbeeld een reparatie aan uw sloten of stopcontacten. Of het bijvullen van uw centrale verwarming. Heeft u een onderhoudsabonnement? Dan regelen wij het kleine onderhoud voor u. Precies weten wat u zelf moet doen? U leest het in de folder Onderhoud - wie betaalt wat.

Veel gevraagd over Onderhoudsabonnement

Wat kost het onderhoudsabonnement?

Algemeen

U betaalt € 5,75 per maand voor het onderhoudsabonnement. Als u direct bij het tekenen van de huurovereenkomst deelneemt, betaalt u geen instaptarief. Besluit u later deel te nemen? Dan betaalt u eenmalig € 34,49. Daarna betaalt u het vaste maandbedrag. Wij schrijven dit bedrag gelijk met uw huur af.

Kunnen jullie het klein onderhoud voor mij doen?

Algemeen

U bent zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud in uw woning. Denk aan reparaties aan scharnieren of sloten van binnendeuren, het vervangen van een kraan of vastzetten van een stopcontact. Als u lid wordt van het onderhoudsabonnement doen wij dit voor u.

  • Meer informatie over het onderhoudsabonnement vindt u in de brochure Onderhoud - wie betaalt wat?.
  • Lid worden? Regel dit direct eenvoudig online. U betaalt eenmalig € 34,49 en maandelijks € 5,75. We schrijven dit bedrag gelijk met uw huur af.

Ik wil mijn onderhoudsabonnement via Woningstichting Barneveld opzeggen. Hoe kan ik dat doen?

Algemeen

Heeft u een onderhoudsabonnement voor het klein onderhoud en wilt u het opzeggen? Dan kunt u zich hier afmelden voor het onderhoudsabonnement. Het abonnement stopt dan op de 1e dag van de nieuwe maand.

Let op: als voorwaarde voor het opzeggen geldt dat u minimaal 1 jaar een abonnement heeft, voordat u het kunt opzeggen.