Garage

Naast woningen, verhuren wij ook garages. Indien beschikbaar, bieden wij ze via huiswaarts.mijndak.nl aan. Reageren kan alleen als u daar ingeschreven staat.

Veel gevraagd over Garage

Wat gebeurt er als ik mijn garage heb opgezegd?

Algemeen

U krijgt van ons binnen drie werkdagen een bevestiging per e-mail of per post. De sleutels van de garage levert u bij ons op kantoor in, op de laatste dag van de huurovereenkomst.

Binnen vier weken nadat u de sleutels/tag heeft ingeleverd ontvangt u van ons een eindafrekening. Hierop staat bijvoorbeeld wat u nog aan huur moet betalen of welke kosten voor herstelwerkzaamheden wij hebben gemaakt.

Wat kost een garage?

Algemeen

De meeste garages hebben een huur van ongeveer € 65 per maand.

Hoeveel garages hebben jullie?

Algemeen

Wij hebben 35 garages in Barneveld en 18 garages in Voorthuizen.

Wanneer krijg ik de sleutels van mijn garage?

Algemeen

Als de sleutels in ons bezit zijn, dan nemen wij telefonisch contact met u op. U tekent de huurovereenkomst bij ons op kantoor en pint de rekening. Daarna ontvangt u de sleutels.

Waar hebben jullie garages?

Algemeen

Wij hebben garages in Barneveld en Voorthuizen.

Ik zoek een garage. Hoe werkt dat?

Algemeen

Garages die vrijkomen zetten wij op huiswaarts.mijndak.nl bij Parkeren en overig. Inschrijven is niet nodig. In principe is het 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Er zijn een paar voorrangsregels. Deze zijn: huurders die in het gebouw wonen waarin de garage ligt hebben voorrang. Ook onze andere huurders hebben voorrang.

Zit er in de garage een aansluiting voor elektra?

Algemeen

Nee, onze garages hebben geen elektriciteitsaansluiting.