Kromme Akker Zuid II - 8 appartementen en 6 eengezinswoningen

Over het project

Kromme Akker Zuid 2 bestaat uit ongeveer 60 woningen en maakt deel uit van uitbreidingswijk Kromme Akker in Voorthuizen-Zuid. Deze wijk geeft een invulling aan het  terrein gelegen tussen de wijk Kromme Akker en de nieuwbouwwijk Wikselaarse Eng. Wij nemen 8 appartementen en 6 eengezinswoningen af voor verhuur van De Bunte, zodra de woningen klaar zijn.

De bouw start in het tweede kwartaal van 2022. De oplevering van de eengezinswoningen is naar verwachting in december 2022. De appartementen volgen later, naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023.


Over de 8 appartementen

De appartementen zijn opgezet als beneden-boven woningen. De woningen op de begane grond hebben een tuin, de woningen op de verdieping een balkon. De appartementen zijn klein en hebben een slaapkamer en een compacte woonkamer met open keuken.


Over de 6 eengezinswoningen - START VERHUUR 19 SEPTEMBER

De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 89 m2 en een standaardindeling met een woonkamer en open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping liggen de slaapkamers en badkamer. De zolder is een open ruimte waar ook de technische ruimte ligt. Een raam op de kopgevels of een dakraam zorgt voor voldoende daglicht.

Heeft u belangstelling? Van maandag 19 september tot maandag 26 september start de verhuur van deze 6 woningen via huiswaarts.nu. Reageren kan alleen via huiswaarts.nu vanaf de aangegeven datum en als u daar staat ingeschreven. Hier rechts op de pagina vindt u bij Links & downloads alvast meer informatie over de woningen en plattegronden.