Kromme Akker Zuid II - 8 beneden-/bovenwoningen en 6 eengezinswoningen

Over het project

Kromme Akker Zuid II bestaat uit ongeveer 60 woningen en maakt deel uit van uitbreidingswijk Kromme Akker in Voorthuizen-Zuid. Deze wijk geeft een invulling aan het  terrein gelegen tussen de wijk Kromme Akker en de nieuwbouwwijk Wikselaarse Eng. Wij nemen 8 beneden-/bovenwoningen en 6 eengezinswoningen af voor verhuur van De Bunte, zodra de woningen klaar zijn.

De bouw startte in het tweede kwartaal van 2022. De eengezinswoningen leverden we in december 2022 op. De beneden-/bovenwoningen volgen naar verwachting in juni/juli 2023.


Over de 8 beneden-/bovenwoningen

De 8 beneden-/bovenwoningen zijn allemaal ongeveer 54m² groot, met 4 woningen op de begane grond en 4 woningen op de eerste verdieping. De woningen op de begane grond hebben een tuin, de woningen op de verdieping een balkon. De woningen hebben een slaapkamer, een compacte woonkamer met open keuken en een eigen berging van ongeveer 5m². Deze bevinden zich aan de achterzijde van het perceel.

De verhuur van de 8 beneden-/bovenwoningen startte op maandag 27 februari 2023 en is inmiddels gesloten. Reageren kan niet meer.


Over de 6 eengezinswoningen

De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 89 m2 en een standaardindeling met een woonkamer en open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping liggen de slaapkamers en badkamer. De zolder is een open ruimte waar ook de technische ruimte ligt. Een raam op de kopgevels of een dakraam zorgt voor voldoende daglicht.

De verhuur van de 6 eengezinswoningen startte op maandag 19 september 2022 en
is inmiddels gesloten. Reageren kan niet meer.


Meer informatie over de woningen, plattegronden en de technische omschrijving, leest u onder Links & downloads rechts op deze pagina
.