Kromme Akker Zuid II, Voorthuizen - 8 appartementen en 6 eengezinswoningen

Over het project

Kromme Akker Zuid 2 bestaat uit ongeveer 60 woningen en maakt deel uit van uitbreidingswijk Kromme Akker in Voorthuizen-Zuid. Deze wijk geeft een invulling aan het braakliggende terrein gelegen tussen de wijk Kromme Akker en de nieuwbouwwijk Wikselaarse Eng. Wij nemen 8 appartementen en 6 eengezinswoningen af voor verhuur van De Bunte, zodra de woningen klaar zijn.

De bouw start in het tweede kwartaal van 2022. De oplevering is naar verwachting een jaar later in het tweede kwartaal van 2023.


Over de appartementen

De appartementen zijn opgezet als beneden-boven woningen. De woningen op de begane grond hebben een tuin, de woningen op de verdieping een balkon. De appartementen zijn klein en hebben een slaapkamer en een compacte woonkamer met open keuken.


Over de eengezinswoningen

De eengezinswoningen hebben een standaardindeling met een woonkamer en open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping liggen de slaapkamers met badkamer. De zolder is een open ruimte waar ook de technische ruimte ligt.. Een raam op de kopgevels of een dakraam zorgt voor voldoende daglicht.