Nieuwsberichten

Samen zorgen voor een fijn thuis

20 mei 2020

Voldoende, goede, energiezuinige en betaalbare woningen beschikbaar hebben, gelegen in wijken en buurten die er goed uitzien en waar het fijn wonen is. Dat is essentieel. En daar zette Woningstichting Barneveld zich ook in 2019 voor in. Want, een...

Herstart uitvoering niet-spoedeisende reparaties

18 mei 2020

Goed nieuws! We starten vanaf nu weer met het uitvoeren van niet-spoedeisende reparaties. Dit lag vanwege de corona-maatregelen tijdelijk stil en pakken we nu weer op.

Houd je aan de basisregels

8 mei 2020

De overheid hield dinsdag 6 mei weer een persconferentie over het coronavirus en de maatregelen. Mark Rutte kondigde ons in de vorm van een routeplanner een versoepeling aan van de eerder genomen maatregelen.

Jaarlijkse huuraanpassing Woningstichting Barneveld gelijk aan inflatie

24 april 2020

Ook dit jaar wijzigt de huur voor alle sociale huurwoningen van Woningstichting Barneveld gelijk aan de inflatie. Deze is dit jaar 2,6 procent. Huurders hebben een brief ontvangen met de nieuwe huur per 1 juli 2019.

Coronamaatregelen verlengd tot en met 19 mei

22 april 2020

We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden - alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren - worden verlengd tot en met 19 mei. Wel komt er voorzichtig meer...

Nieuwe vacatures

10 april 2020

We zoeken nieuwe collega's!

Woningstichting Barneveld zoekt een directeur-bestuurder

8 april 2020

Met ingang van heden start de werving van een nieuwe directeur-bestuurder. Bij deze wervingsprocedure wordt Woningstichting Barneveld ondersteund door werving en selectiebureau Rieken & Oomen.

Vacatures Wonen

2 april 2020

We hebben nieuwe vacatures! Kom jij onze organisatie versterken?

Verlenging maatregelen tot en met 28 april

1 april 2020

Gisteravond 31 maart 2020 is bekend geworden dat de huidige corona-maatregelen binnen Nederland in ieder geval tot 28 april verlengd worden.

Meer thuis door de corona-situatie, meer overlast van uw buren?

30 maart 2020

Kom er samen uit! Nu we met z’n allen meer thuis zijn en werken om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, merkt u meer de aanwezigheid van uw buren. Dat kan storend zijn. Zo kunt u last hebben van een deur die hard...