Maandag 19 september start verhuur 6 woningen Kromme Akker Zuid 2

Op maandag 19 september start de verhuur van 6 nieuwe, duurzame eengezinswoningen aan de Van Bommelstraat in de nieuwbouwwijk Kromme Akker Zuid 2. De Bunte Vastgoed Oost BV bouwt ze voor ons in samenwerking met Kelderman bouw. De oplevering van de woningen is naar verwachting december 2022.

De woningen hebben een totale woonoppervlakte van ongeveer 89 m2 en twee slaapkamers. Ze beschikken over een voortuin met tuinpad en achtertuin met terras en een buitenberging. 

Kromme Akker Zuid 2 bestaat uit ongeveer 60 woningen en maakt deel uit van uitbreidingswijk Kromme Akker in Voorthuizen-Zuid. Deze wijk geeft een invulling aan het terrein gelegen tussen de wijk Kromme Akker en de nieuwbouwwijk Wikselaarse Eng.

De verhuur start maandag 19 september

Heeft u belangstelling? Ga dan naar huiswaarts.nu en reageer vanaf 19 september op een van de woningen. Reageren kan alleen via huiswaarts.nu vanaf de aangegeven datum en als u daar staat ingeschreven.

Goed te weten:

  • We bieden de woningen gelijktijdig aan in 1 advertentie. Kijk goed op de plattegronden voor de ligging en welke woning uw voorkeur heeft.
  • We verwachten de oplevering van de woningen in december dit jaar.

Meer informatie over de woningen en plattegronden leest op de projectpagina (zie Links & downloads) en vanaf 19 september op huiswaarts.nu.