Vacature Allround vakman, ervaring als elektricien

22 oktober 2019

Woningstichting Barneveld heeft een eigen interne aannemerij waarin 9 vaklieden verantwoordelijk zijn voor het op vakbekwame wijze uitvoeren van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een:

Allround vakman
klantgerichte elektricien met oog voor kwaliteit

Wat ga je doen?

Als allround vakman ben jij het visitekaartje van Woningstichting Barneveld. Je komt dagelijks bij onze huurders thuis en gaat zelfstandig aan de slag met klachten-, service- en mutatieonderhoud. In deze functie ligt de nadruk op elektra en het oplossen van elektrotechnische storingen. Grotere klussen doe je samen met een collega. Je krijgt uiteraard een bedrijfswagen en gereedschap ter beschikking. Je zet eventuele vervolgacties uit met betrekking tot de administratie en planning. We zijn als organisatie volop in ontwikkeling en met name de digitalisering brengt veranderingen met zich mee. Dit betekent onder andere dat je werkt met een tablet voor de administratieve verwerking van werkopdrachten en te maken krijgt met meer digitale communicatie.
Je bent onze oren en ogen in de wijk en hebt een signalerende rol bij sociaal-gerelateerde problematiek en maakt dit bespreekbaar en je bent vraagbaak voor onze huurders. Ook signaleer je verbeter- en/of knelpunten op het gebied van onderhoud en doe je verbetervoorstellen.

Dit is iets voor jou, omdat…

  • elektrotechniek jouw passie is en affiniteit hebt met installatiewerk;
  • je bevoegd bent om elektra te keuren en een certificaat NEN 1010 en 3140 hebt of dit wilt halen;
  • je graag schakelt tussen verschillende typen werkzaamheden; zoals klein timmer-, loodgieter- en stucwerk.
  • je het leuk vindt om zowel klantcontact te hebben als digitaal te werken;
  • je een teamplayer bent die ook zelfstandig uit de voeten kan;
  • je in het bezit bent van een rijbewijs BE en in de buurt van Barneveld woont;
  • je een aanpakker bent die pas naar huis gaat als je klant tevreden is;
  • je graag door blijft groeien.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige functie waarin je veel vrijheid hebt, binnen een enthousiast en gemotiveerd team. De CAO Woondiensten is van toepassing. De functie van allround vakman is in schaal E ingedeeld. Bij een fulltime dienstverband (36 uur) bedraagt het minimum salaris € 2.440,- en het maximum € 2.904,- bruto per maand.  Werk je minimaal 6 maanden voor een corporatie dan is het maximum € 3.096,-. De inschaling is op basis van relevante kennis en ervaring. Je krijgt eerst een jaarcontract en bij goed functioneren volgt een contract voor onbepaalde tijd. We besteden veel aandacht aan je ontwikkeling en zorgen voor een goede werk-privébalans. Op vrijdagmiddag ben je vrij.

Sollicitatie en informatie

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je motivatie en cv per email via deze link ter attentie van Ramon den Breejen, teamleider Onderhoud. Wil je meer weten over de functie-inhoud? Neem dan contact met hem op via telefoonnummer (0342) 427 562.

Overzicht