Eindafrekening

Gaat u verhuizen? Dan krijgt u van ons een eindafrekening. Daarop kunnen verschillende dingen staan: teveel betaalde huur (die krijgt u terug), huur die u nog niet heeft betaald en kosten voor herstel van schade. U ontvangt de eindafrekening binnen vier weken nadat u verhuisd bent.

Veel gevraagd over Eindafrekening

Wat is een eindafrekening?

Algemeen

Een eindafrekening wordt opgemaakt als u uw huur heeft opgezegd. Op de eindafrekening staat of u teveel betaalde huur terugkrijgt of dat u nog huur of uitgevoerde werkzaamheden moet bijbetalen. U ontvangt de eindafrekening binnen 4 weken nadat u de sleutels van uw oude woning of garage heeft ingeleverd op uw nieuwe adres. Betaalde u ook voor stookkosten of servicekosten? Dan worden deze met u verrekend voor 1 juli van het nieuwe jaar.

Ik ga verhuizen. Wanneer krijg ik een eindafrekening?

Algemeen

Na het inleveren van de sleutels, ontvangt u binnen twee maanden de eindafrekening. Betaalt u stookkosten in de huur? Dan wordt die later apart afgerekend.

Ik heb een eindafrekening gekregen, maar ik ben het niet eens met het bedrag. Wat kan ik doen?

Algemeen

Bel ons: 0342-427500. Wij kijken graag voor u na hoe de rekening tot stand is gekomen. Klopt er iets niet? Dan herstellen wij die natuurlijk.