Eindafrekening

Gaat u verhuizen? Dan krijgt u van ons een eindafrekening. Daarop kunnen verschillende dingen staan: teveel betaalde huur (die krijgt u terug), huur die u nog niet heeft betaald en kosten voor herstel van schade. U ontvangt de eindafrekening binnen vier weken nadat u verhuisd bent.

Veel gevraagd over Eindafrekening

Wat is een eindafrekening?

Een eindafrekening wordt opgemaakt als u uw huur heeft opgezegd. Op de eindafrekening staat of u teveel betaalde huur terugkrijgt of dat u nog huur of uitgevoerde werkzaamheden moet bijbetalen. U ontvangt de eindafrekening binnen 4 weken nadat u de sleutels van uw oude woning of garage heeft ingeleverd op uw nieuwe adres. Betaalde u ook voor stookkosten of servicekosten? Dan worden deze met u verrekend voor 1 juli van het nieuwe jaar.

Ik ga verhuizen. Wanneer krijg ik een eindafrekening?

Na het inleveren van de sleutels, ontvangt u binnen twee maanden de eindafrekening. Betaalt u stookkosten in de huur? Dan wordt die later apart afgerekend.

Ik heb een eindafrekening gekregen, maar ik ben het niet eens met het bedrag. Wat kan ik doen?

Bel ons: . Wij kijken graag voor u na hoe de rekening tot stand is gekomen. Klopt er iets niet? Dan herstellen wij die natuurlijk.