Paulus Potterstraat/Frans Halsstraat, Voorthuizen - 15 seniorenwoningen

 

Aan de Frans Halsstraat en de Paulus Potterstraat, komen respectievelijk 3 en 12 nieuwe seniorenwoningen. Zij vervangen de tien oude woningen die er eerst stonden en eind 2020 zijn gesloopt.

Het gaat om vier blokjes van 3, 4 en 5 seniorenwoningen aan de Paulus Potterstraat. En een blokje van 3 seniorenwoningen aan de Frans Halsstraat. Alle woningen zijn eenlaags met een kap en hebben straks een warmtepomp en zonnepanelen. Ze hebben veel natuurlijk licht in de woning door de grote pui in de achtergevel. Verder heeft iedere woning heeft een eigen terras die aansluit op de gemeenschappelijke binnentuin, waarvan de inrichting in samenwerking met de architect is gebeurd.

De verhuur start vrijdag 12 november via huiswaarts.nu. Ingeschreven woningzoekenden kunnen vanaf dan tot en met 19 november 24.00 uur via het woonruimtebemiddelingssysteem reageren op de beschikbare woningen. Woningzoekenden die geabonneerd zijn op de e-mailnieuwsbrief Digizine, krijgen automatisch op basis van hun inkomen en huishoudgrootte het woningaanbod in hun mailbox.