Coronamaatregelen verlengd tot en met 19 mei

We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden - alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren - worden verlengd tot en met 19 mei. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren.

Wat betekent dat voor u?

Dat de maatregelen die we eerder troffen, nog steeds gelden en we hiernaar (blijven) verwijzen. Deze staan op deze website op de Corona-pagina en  bij de meest gestelde vragen en antwoorden onder Ik huur.

We bereiden ons voor op werken op anderhalve meter afstand

Verder zijn we ons, net als scholen en andere organisaties, aan het voorbereiden op het werken in een 'anderhalve meter samenleving'. U moet dan denken aan het ‘contactloos en op afstand’ uitvoeren van reparatieverzoeken. Wat betekent dat? Welke maatregelen moeten we treffen en onder welke condities zou dit kunnen? En ook, wat verwachten we van u? We zijn hierover in gesprek.

Waar we liever gister dan vandaag weer voor de volle 100 procent aan de slag gaan voor u, hebben we ons nu te houden aan de overheidsmaatregelen in het belang van uw gezondheid en die van onze medewerkers. Tot die tijd vertrouwen we op uw begrip. Alleen samen krijgen we corona onder controle.