Interesse in een aanleunwoning? Schrijf u in bij de zorgorganisatie!

Heeft u of uw partner een zorgvraag en wilt u in aanmerking komen voor een aanleunwoning? Maak dan uw belangstelling kenbaar en schrijf u in bij (een van) de zorgorganisatie(s): woonzorgcentrum Neboplus of Zorggroep ENA. Voorheen wezen wij aanleunwoningen om en om toe aan een nieuwe huurder: de ene keer op voordracht van de zorgorganisatie en de andere keer door ons via huiswaarts.nu. Voortaan wijzen alleen de zorgorganisaties aanleunwoningen toe aan een nieuwe huurder. Op deze manier komen alle aanleunwoningen toe aan diegenen voor wie ze bedoeld zijn: mensen met een zorgvraag.

Wilt u een aanleunwoning?

Er zijn 144 aanleunwoningen in Barneveld en Voorthuizen, op vier plekken nabij locaties van woonzorgcentrum Neboplus en Zorggroep ENA. Dit zijn huurwoningen die speciaal bestemd zijn voor mensen, die op zich prima zelfstandig kunnen leven, maar wel regelmatig zorg aan huis nodig hebben. Dit kan in deze woningen verzorgd worden door woonzorgcentrum Neboplus of Zorggroep ENA.

Wilt u in aanmerking komen voor een aanleunwoning, neemt u dan contact op met woonzorgcentrum Neboplus en/of Zorggroep ENA. Zie meer informatie hieronder en kijk op de stroomschema. U kunt niet via onze website of huiswaarts.nu reageren op een aanleunwoning.