Snel, makkelijk en veilig reageren op woningen met Qii

Als u op zoek bent naar en wilt reageren op een sociale huurwoning in Barneveld, heeft u een inschrijving bij huiswaarts.nu nodig. Naast het woningaanbod in Barneveld, kunt u daar ook reageren op het woningaanbod in Wageningen, Ede, Rhenen, Veenendaal, Scherpenzeel, Renswoude, Amerongen, Leersum, Maarn en Overberg. Vanaf 10 november 2021 kunnen woningzoekenden nog makkelijker & sneller, digitaal & veilig, hun gegevens aanleveren, die nodig zijn voor het toewijzen van een woning. Dit kan met Qii; een digitale omgeving voor het uploaden, bewaren en delen van vertrouwelijke gegevens.

Stelt u zich eens voor… U bent enthousiast over een woning en reageert via huiswaarts. Gelukt! U krijgt de woning toegewezen door ons. U moet nu bepaalde stukken aanleveren voor de toewijzing. Denk aan een inkomensverklaring. Fijn als u dit digitaal, veilig en gemakkelijk kunt aanleveren. Dit kan vanaf nu via Qii.

Wat is Qii?

Qii is een digitale omgeving waar u als woningzoekende een profiel aanmaakt. Met dit profiel kunt u ons als verhuurder inzage geven in uw gegevens en relevante vertrouwelijke documenten die nodig zijn voor het toewijzen van een woning delen, zoals uw inkomensverklaring van de Belastingdienst. Eenmaal opgevoerde informatie blijft bewaard. U kunt daarmee zowel nu als in de toekomst veilig en snel op huurwoningen reageren.

Hoe maak ik een profiel aan?

Op het moment dat u inlogt als woningzoekende op huiswaarts.nu en u heeft nog geen profiel in Qii aangemaakt, dan krijgt u de vraag dit te doen en of u dus bijvoorbeeld uw inkomensverklaring van de Belastingdienst met ons wilt delen. Wilt u dit niet? Dan moet u zelf uw inkomensverklaring opvragen bij de Belastingdienst.

U kiest wat en of u deelt

Met Qii deelt u persoonlijke, vertrouwelijke gegevens digitaal op een veilige manier. Het is altijd duidelijk met welke partijen u gegevens hebt gedeeld. Wij vinden dat u als woningzoekende zeggenschap moet hebben over wat u deelt en met wie. Te allen tijde kunt u dan ook uw gegevens (bij deze partijen) wijzigen en /of verwijderen. 

Meer weten?

Bezoek dan https://qii.nl/consument/ of neem contact op met Qii Help & Service op werkdagen tussen 10.00 uur en 14.00 uur via telefoonnummer 085- 888 70 53.