Start verhuur 7 appartementen Het Voorthuis

Van woensdag 30 augustus tot en met woensdag 6 september bieden we 7 nieuwe sociale huurappartementen op de begane grond van woonzorggebouw Het Voorthuis aan via huiswaarts.nu.

De appartementen verschillen van indeling en hebben een woonoppervlakte tussen 43 m² en 60 m² afhankelijk van het type. Ze hebben allemaal een hal, woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer en berging. Ook hebben alle appartementen een privé buitenruimte in de vorm van tuin met terras.

Goed te weten

  • Meer informatie over Het Voorthuis, de woningen en de plattegronden, leest u op de projectpagina Het Voorthuis (rechts als downloads).
  • Kijk goed op de plattegrond van de begane grond verdieping voor de ligging van de 7 appartementen voor het bepalen van uw voorkeur. De huisnummers staan vermeld op de plattegronden.
  • Een intakegesprek is onderdeel van de procedure. Deze is bedoeld om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van het woon-/leefconcept het Voorthuis.
  • Een indruk van het woninggebouw krijgt u alvast in dit filmpje.
  • In totaal liggen er 10 appartementen op de begane grond. 3 hiervan wijzen we toe via directe bemiddeling.

Heeft u belangstelling?

Ga dan vanaf woensdag 30 augustus naar huiswaarts.nu. Reageren kan alleen via huiswaarts.nu vanaf de aangegeven datum en als u daar staat ingeschreven.

Kijk op de projectpagina voor meer informatie over Het Voorthuis