Vernieuwde website huiswaarts.nu

Voor alle woningzoekenden in de gemeenten Wageningen, Ede, Rhenen, Veenendaal, Barneveld en Scherpenzeel is de website huiswaarts.nu de eerste stap op weg naar een nieuw 'thuis'. Het is dé plek waar u kunt reageren op actueel huurwoningaanbod in uw regio. Vanaf woensdag 2 oktober 16.00 uur tot en met 8 oktober 10.00 uur 2019 is de website huiswaarts.nu niet bereikbaar. Er wordt dan gewerkt aan nieuwe programmatuur waardoor de website niet gebruikt kan worden. Om dit goed voor te bereiden is onderhoud aan de website noodzakelijk. Wij realiseren ons dat dit enige overlast veroorzaakt. Er is die periode geen aanbod van woningen waar u op kunt reageren.

Bent u op dit moment kandidaat voor een woning?

Dan krijgt u tussen 2 en 7 oktober de woning per e-mail of telefonisch aangeboden. Wij laat u weten hoe u moet reageren op de aanbieding van de woning. Reageren via de website is dan dus niet mogelijk. U kunt op 8 oktober vanaf 10.00 uur weer op de website terecht.

Wijzigingen

Huiswaarts.nu blijft er nagenoeg hetzelfde uitzien. De grote vernieuwing zit vooral aan de achterzijde van het systeem. Voor u zijn er een paar kleine veranderingen.
De belangrijkste wijzigingen voor u?

1. U logt straks in met uw e-mailadres
Vanaf 8 oktober logt u in met uw e-mailadres in plaats van met uw registratienummer. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is op bevestigen klikken als u voor de eerste keer inlogt.

2. U kunt uw woonwensen aanvullen
Na het inloggen, kunt naar MijnWoningNet en naar Profiel gaan. Bij het onderdeel “woonwensen” kunt u uw wensen aanvullen.