Communicatie huuraanpassing 2018

Jaarlijks passen we de huur van onze woningen aan. De meeste huurders krijgen per 1 juli een verhoging van de huur. Tot nu toe ontvingen alle huurders hierover vóór 1 mei een brief met de aanzegging voor de huuraanpassing per 1 juli 2018. In het kader van de digitalisering willen we dit jaar de huurders die dat graag willen, het huurverhogingsvoorstel digitaal toesturen. We doen dit in samenwerking met het bedrijf Postex.

Wat betekent dat voor u?

 • Uw e-mailadres is bij ons bekend: u ontvangt op 4 april een e-mail van Postex namens Woningstichting Barneveld. U ziet in de afzender staan: 'Van: Woningstichting Barneveld - Postex Servicedesk <servicedesk@email.postex.com>'. Deze mail is volledig betrouwbaar en geen phisingbericht. In deze mail vragen we of u vanaf nu post van ons digitaal wilt ontvangen. U kunt dit tot 10 april doorgeven.
  U heeft 3 keuzemogelijkheden;
  1. Ja; na het aanklikken hoeft u niets te doen
  2. Ja, maar wijzig mijn e-mailadres; na het aanklikken voert u het juiste e-mailadres in
  3. Nee, ik wil de post niet digitaal ontvangen; na het aanklikken hoeft u niets te doen
  Afhankelijk van uw keuze, ontvangt u vóór 1 mei een e-mail of brief met de aanzegging voor de huuraanpassing per 1 juli 2018. Maakt u geen keuze, dan ontvangt  u een brief. Bij deze brief ontvangt u een bijlage met de mogelijkheid uw voorkeur voor het ontvangen van post alsnog te wijzigen naar digitaal.
 • Uw e-mailadres is niet bij ons bekend: u ontvangt vóór 1 mei een brief met de aanzegging voor de huuraanpassing per 1 juli 2018. Bij deze brief ontvangt u een bijlage met de mogelijkheid uw voorkeur voor het ontvangen van post (fysiek of digitaal) aan te geven.