Huiswaarts.nu wordt huiswaarts.mijndak.nl

Vanaf 8 november krijgt huiswaarts.nu een nieuwe website met een nieuwe uitstraling en kleuren: www.huiswaarts.mijndak.nl. Gebruikt u de DAK app al? Dan is de nieuwe website voor u herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op die van de DAK app. De naam van de nieuwe website voor huiswaarts.nu wordt: huiswaarts.mijndak.nl. Zoekt u een woning dan klikt u vanaf 8 november dus naar www.huiswaarts.mijndak.nl. Maar nog even geduld, de nieuwe website is nu nog niet bereikbaar!

 Wilt u nu al meer weten?

1. Kijk dan op huiswaarts.nu. Hier kunt u lezen wat voor extra’s de nieuwe website biedt.

  • U kunt zoeken op een kaart en meteen zien waar de woning staat.
  • Verder kunt u ingelogd blijven op de website, zodat u bij een volgend bezoek meteen naar uw persoonlijk woningaanbod kunt gaan.
  • U kunt het aanbiedingsproces stap voor stap volgen.
  • En er is een nieuw berichtencentrum, waardoor u altijd snel en makkelijke op de hoogte bent van het laatste nieuws.

2. Daarnaast kunt u bijgaand filmpje bekijken waarin u wordt meegenomen door de website voor meer uitleg (dit is een voorbeeld van regio Utrecht).

Download alvast de DAK app

Wilt u snel en makkelijk op de hoogte blijven van het laatste woningaanbod? Download dan alvast de DAK app in de Google Play Store of App Store. U kunt instellen dat u een melding krijgt op uw telefoon als er een woning beschikbaar is die aansluit bij uw woonwensen. En u ziet, als dat nodig is, direct welke acties u moet doen.

Mocht u op de website lezen over WoningNet? Dat is de organisatie achter de websites huiswaarts.mijndak.nl en huiswaarts.nu. Om de overgang naar de nieuwe website zo soepel mogelijk te laten verlopen, worden bezoekers vanaf 8 november via het oude webadres voorlopig nog doorgeleid naar de nieuwe website.