Voor- en eindinspectie voortaan papierloos

Zegt u de huur op? Of gaat u een woning huren bij Woningstichting Barneveld? Dan zult u merken dat we dit voortaan digitaal (op een tablet) in de woning afhandelen. Deze nieuwe werkwijze scheelt niet alleen een hoop papier, maar ook veel rompslomp en tijd. Daardoor kunnen we u een snellere en betere service bieden als u de huur opzegt of een woning gaat huren bij Woningstichting Barnveld.

Voor- en eindinspectie met de tablet

Bij een voor- en eindinspectie van de woning komen onze medewerkers voortaan met een tablet. In de woning kunnen zij, samen met u, de opname invoeren op de tablet en afhandelen. Ook alle stukken, zoals een huurovereenkomst, kunnen op de tablet worden getekend. Natuurlijk nemen onze medewerkers de tijd om met u door het systeem te lopen.

Alle informatie in één e-mail

Deze nieuwe, digitale, werkwijze heeft veel voordelen. Papieren hoeven niet meer te worden geprint en opgestuurd. We sturen alle relevante informatie en documenten van een voor- en eindinspectie in één e-mail naar uw mailadres. Dat is efficiënter. Het scheelt tijd, waardoor we de verhuring van een woning sneller kunnen afhandelen.